Месец: м.г

Димитар Ковачевски по стапките на Ким Џонг Ун – посети на маркети и проверка на цени

Димитар Ковачевски по стапките на Ким Џонг Ун. Македонскиот премиер почна редовно да се слика...

Европската инвестициска банка ги потопи обвинувањата на Арсовска за пречистителната станица

Демант за Арсовска од главниот финансиер за очекуваната пречистителна станица во Скопје, Европската инвестициона Банка....