Месец: м.г

Власта сака едно, народот друго: Дури 80 проценти од Македонците против уставни измени и внесување на Бугарите во Уставот

Дури 80 проценти од Македонците не сакаат уставни измени и внесување на Бугарите во Уставот,...

„Алфа“ во обиколка на маркети: Некои од рафтовите беа празни, други полни со леб по цена над 50 денари

Рафтовите во маркетите каде што до вчера стоеја белиот и полубелиот леб, во најголем дел...