Месец: м.г

Бугарите жестоко по Пендаровски откако тој побара извинување за депортацијата на Еверите

Свежоразбудениот патриотизам на Пендаровски ги разгневи бугарскитe националисти. Откако претседателот за смирување на страстите меѓу...