Месец: м.г

Спасовски и Демерџиев гарантираат мирно одбележување на роденденот на Гоце Делчев на 4-ти февруари во Скопје

Македонската полиција ќе обезбедува –  прославата за роденденот на македонскиот великан Гоце Делчев, да  помине…