Месец: м.г

Прилепчанец тврди дека неговиот 88-годишен татко во прилепската Болница бил оставен на милост и немилост

Прилепчанецот Зоран Бунтески тврди дека поминале вистинска тридневна голгота околу хоспитализацијата и негрижата за неговиот…

Поврзани вести