Месец: м.г

Бугарија испратила предлог за решавање на спорот, барала да се потпише дека македонскиот јазик произлегува од бугарскиот

Бугарија барала Македонија да прифати дека македонскиот јазик произлегол од бугарскиот, открива министерот за надворешни…

Поврзани вести