Ден: д.м.г

Скопје се празни, метеж на патерините кон местата каде нема 80 часовен карантин

По дипломатскиот скандал наместо да одговори дали ќе даде оставка, Тозија етикетира медиуми

Вести Македонија пред 1 месец

Конечно: Текстилните и кожарските фабрики во Штип не смеат да работат за време на карантинот

Вести Македонија пред 1 месец

Тетово пред тридневен карантин-Гужви пред маркети и банки,за Тетовци добра, но задоцента одлука

Вести Македонија пред 1 месец

Шест медицински работници заболени од Ковид 19 и триесет во самоизолација во ГОБ „8 Септември“

Вести Македонија пред 1 месец

Наместо со дивоградбите во Охрид, Владата се занимава со кадровско „масакрирање“ на Комисијата за природно и културно наследство на градот

Вести Македонија Скопје пред 1 месец

За „духовден“ нема одење на гробишта низ цела Македонија, пола држава затворена дома, граѓаните бесни

Вести Македонија пред 1 месец

Приватните стоматолози изоставени од владиниот сет – мерки за помош при заштитата од Ковид 19

Вести Македонија пред 1 месец

Спроведува ли Владата одлуки само од едната страна на Вардар?

Вести Македонија пред 1 месец

Двајцата позитивни од ДПИ однесоа 22 лица во самоизолација

Вести Економија пред 1 месец

Регулаторна удри по ЕВН – санкции и одземање на лиценца ако не ги корегира сметките