13 години од основањето на Клиничкиот центар „Аџибадем Систина“

На светскиот ден на здравјето, 7 април, 2010 година со дотогаш најголемата инвестиција во приватниот здравствен сектор се отвори првата приватна клиничка болница „Систина“. Тринаесет години од основањето, зад овој бренд стојат големи достигнувања и успеси, пионерски интервенции, успешни стории, врвен медицински тим и најсовремена опрема во земјава и регионот.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста