„1001 ноќ“ наскоро на Алфа телевизија

Една од најубавите љубовни приказни, легендата за Шехерезада и Онур, за светот во кој се сретнаа и оној волшебниот кој го создадоа само за себе сакајќи се неизмерно…

На барање на гледачите, дефинитивно најгледаната и најемотивната турска серија која со треперење во душата би ја погледнале повторно.

„1001 ноќ“ наскоро на Алфа телевизија.

https://www.facebook.com/280284355399866/videos/1375290462821883

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста