Ќе се обрати и Силјановска-Давкова: Годишна конференција на УЖ на ВМРО-ДПМНЕ

Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ денеска ќе ја одржи 18-тата Годишна конференција.

На конференцијата е најавено обраќања на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, претседателот на УЖ на ВМРО-ДПМНЕ Благица Ласовска и кандидатот за претседател Гордана Силјановска Давкова.

МИА