ЈП „Водовод и канализација” – Скопје денеска ќе работи само прва смена

Од ЈП „Водовод и канализација” – Скопје соопштија дека денеска, 28 август, поради празникот Успение на Пресвета Богородица шалтерите за наплата во нивната дирекција ќе работат само прва смена, од 7.30 до 15.30 часот.

Како што посочуваат од претпријатието, за секоја дополнителна информација, согласно потребите, граѓаните да ги контактираат на 02/3073 010, [email protected]https://www.facebook.com/jpvodovod.skopje/.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста