Хаос во Град Скопје – се бара итна седница за напластените долгови

Едно од прашањата за кое во јавноста се алармира е и состојбата со финансиите во Град Скопје. Советниците од Градот бараат итна седница на која ќе се расправа за проблеми со сметката на град скопје која била блокирана. Реагираат дека градот е пред банкрот.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста