Хакиран сајтот на министерството за финансии?

„Веб страната не е достапна“ ова Ви се отвора ако сакате да пристапите до интернет сајтот на министерството за финансии. Неофицијално, како што дознава Алфа, страната на министерството е хакирана. Што се случува? Работат ли на случајот службите таму за да ја санираат состојбата? Дали сега се проблем трезорските трансакции? На сите овие прашање побаравме одговор од службите за односи со јавност во министерството. Засега одговор нема.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста