ФОТO: Настап од кој жирито на Ѕвездичките на Пинк, остана без зборови

Во вечершаното издание на Ѕвездичките на Пинк Ол старс, натпреварувачите настапуваат на тема имитации на славни пејачи од домашната и светската музичка сцна.

Овогодинешното издание на едно место ги собра најдобрите натпреварувачи од изминатите сезони, па конкуренцијата е многу голема, предизвиците се несекојдневни а натпреварувачите покажуваат таленти кои до сега не сме ги видеделе, ниту ние а ниту жирито.

Доказ за тоа се фотографиите на Гоца Тржан и Леонтина Вукомановиќ, кои важат за едни одпострогите во жирито.

Бура од емоции и неверување

За какви и кои настапи станува збор и зошто вака изреагира жирито, дознајте вечерва во 18:45 премиернона Алфa.