ФОТО: Снежна идила низ Македонија

Утрово Македонија се разбуди во снежна покривка.

Снег заврна на повисоките места низ државава, додека пак во делови од Западна Македонија утрово врнело дожд со повремен снег.

 

Една од поубавите фотографии кои кружи на социјалните мрежи е срничка фотографирана на Пелистер.