Тешка сообраќајна несреќа го затвори сообраќајот кон граничниот премин Деве Баир

Магистралниот пат Крива Паланка – граничен премин Деве Баир е затворен за сообраќај во двата правци од 19:45 часот, соопштуваат од АМСМ.

Од АМСМ соопштуваат дека тоа е поради тешка сообраќајна несреќа, а засега нема подетални информации за сообраќајката.