Театар Комедија започнува со проби на отворено

Театар Комедија соопшти дека од денеска започнува со проби на отворено и со подготовки за претставата „Си беше еднаш“ во режија на Синиша Евтимов.

Пробите ќе се одвиваат на отворено, со почитување на сите мерки и протоколи. Кон крајот на септември следува премиера, а Театарот започнува и со репертоар, исто така според сите мерки и протоколи.

Од утре (31 август, понеделник) започнуваме со проби на отворено. Продолжува процесот на подготовки за претставата ,,Си…

Publiée par NU Teatar Komedija sur Dimanche 30 août 2020
Advertisements