Судски процес за злоупотреви во „Тотал ТВ“


Склучувал договори без да ги консултира другите сопственици. Започна судењето против мнозинскиот сопственикот и директор на Тотал ТВ. Обвинителството го гони за злоупотреба на службената положба. Тој денес не се појави во судница, па рочиштето мораше да се одложи.
Во продолжение изјавите Лидија Раичевиќ – обивинител, Тони Илиовски – оштетен и Кирил Мирчевски – адвокат.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста