Стоечки овации за Ана Дурловски во операта во Грац

Нашата оперска дива, Ана Дурловски синоќа настапи во операта во Грац во „Лучија од Ламермур“. Одличната изведба ја стана публиката на нозе која со стоечки аплауз и овации ја поздрави екипата која ја изведе претставата, пренесува Република.

Riesen Applaus und große Emotionen bei der Premiere von "Lucia di Lammermoor"

Publiée par Oper Graz sur Samedi 23 mars 2019

Ова беше премиерна изведба на „Лучија од Ламермур“ во Грац.

фото: Werner Kmetitsch/Oper Graz
фото: Werner Kmetitsch/Oper Graz