НАЈНОВИ ВЕСТИ

Според годината на раѓање дознајте што сте биле во минатиот живот, а што ве чека во иднина

Трагачи по среќа
Години: 1927, 1936, 1945, 1954, 1963, 1972, 1981, 1990, 1999, 2008, 2017
Минато
Во минатиот живот сте биле цар, крал, владетел или сте припаѓале на високо племство.
Сегашност
Просперитетот постојано ви бега. Во втората половина од животот ќе имате повеќе среќа и на крајот- ќе бидете задоволни со судбната. Страсно го сакате спротивниот пол, но не сте промискуитетни. На сите полиња трагате по среќа и длабоко задоволство. Склони сте кон депресија.
Иднина
Следниот живот ќе го поминете во планина како самотник или екстремен спортист.

Романописци
Години: 1926, 1935, 1944, 1953, 1962, 1971, 1980, 1989, 1998, 2007, 2016
Минато
Во предминатиот живот сте биле син на демон, а во минатиот канибал. Сте поминувале многу време лутајќи низ световите.
Сегашност
Можно е да бидете писател на научна фантастика или хорор романи. Имате силна харизма и би можеле да станете политичар, говорник или водител. Зборувате малку, но остро, а поради своите необични однесувања често се сретнувате со зависта и омразата.
Иднина
Во паралелниот универзум ќе бидете дух, а во овој монах.

Уметници
Години: 1925, 1934, 1943, 1952, 1961, 1970, 1979, 1988, 1997, 2006, 2015
Минато
Во некој од минатите животи сте биле диктатор кој погубил илјадници луѓе, потоа сте биле канибал и најпосле слон.
Сегашност
Никогаш не ви се доста пари, моќ, слава… Неодлучни сте и амбивалентни. Можно е да имате неколку пропаднати бракови. Пазете се од луѓе кои сте ги понижувале, во некој од наредните животи би можеле да се збогатат и да ви се одмаздат.
Иднина
Во некој од следните животи ќе бидете уметник.

Љубовници
Години: 1924, 1933, 1942, 1951, 1960, 1969, 1978, 1987, 1996, 2005, 2014
Минато
Во минатиот живот сте биле конкубина на император.
Сегашност
Често ќе се чувствувате како роб на љубовта. Поднесувате големи жртви поради партнерот. Вие сте верен и чесен пријател, добар човек. Сепак склони сте кон негативна перцепција на реалноста, па затоа понекогаш сте цинични или зајадливи.
Иднина
Во наредната реинкарнација ќе бидете фото-модел.

Научници
Години: 1923, 1932, 1941, 1950, 1959, 1968, 1977, 1986, 1995, 2004, 2013
Минато
Во секоја претходна реинкарнација сте владееле со големо знаење, а среќата ве чекала во земјата во која сте биле родени.
Сегашност
Ви престојат големи успеси на полето на науката или во некоја интелектуална дејност. Ретко сте задоволни со резултатите на својата работа бидејќи сте перфекциониста, но затоа несебично им помагате на другите да остварат успех.
Иднина
Во следниот живот ќе бидете принц/еза.

Астролози
Години: 1922, 1931, 1940, 1949, 1958, 1967, 1976, 1985, 1994, 2003, 2012
Минато
Имате дарба на силен ум и интуиција, некогаш сте биле астролог или врач.
Сегашност
Имате мнгу пријатели и љубовници. Добри сте кон другите, а за возврат добивате неблагодарност. Вашиот настап е одбивен, но затоа вашата душа е чиста. Тешко одржувате сериозни односи, а лесно влегувате во авантури. Вашите случајни претскажувања се точни.
Иднина
Ќе бидете голем научник или астролог.

Горди луѓе
Години: 1921, 1930, 1939, 1948, 1957, 1966, 1975, 1984, 1993, 2002, 2011
Минато
Сте биле полубог или свиреп горски дух. Од таму во вас има гнев и агресија.
Сегашност
Ќе добиете се што сакате, вклучувајќи и власт која ќе ја загубите поради предавство. Секогаш имате сила она што еднаш сте го постигнале да го постигнете повторно. За вас е карактеристично тежнеењето да ја менувате традицијата и да ги поместувате границите.
Иднина
Во следниот живот ќе бидете монах, аскет кој цврсто се држи до правилата.

Миленици на судбината
Години: 1920, 1929, 1938, 1947, 1956, 1965, 1974, 1983, 1992, 2001, 2010
Минато
Пред два живота сте биле војник варвар, а потоа сте се родиле како уметник.
Сегашност
Омилени сте во друштвото на богатите и моќните, па помош ви доаѓа од сите страни. Имате добро здравје. И кога ќе се разболите, бргу оздравувате. Дури ни вашите лоши дела немаат сила да предизвикаат казна. Боговите секогаш застануваат во ваша заштита. Многу сте интелигентни и талентирани.
Иднина
Следниот живот ќе бидете вајар или духовник.

Исцелител
Години: 1919, 1928, 1937, 1946, 1955, 1964, 1973, 1982, 1991, 2000, 2009
Минато
Во животот пред овој сте биле дете на божеството на медицината.
Сегашност
Морате да бидете лекар или некој кој им помага на другите. Ако ја следите својата судбина, животот ќе ве награди со благосостојба, ако бегате од обврските кои небото ви ги дало, пријателите ќе се свртат против вас. И богатството ќе бега од вас.
Иднина
Ако бидете во склад со судбината, ќе се родите како сиромашно, но мудро дете.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста