Силјановска на кафе во штабот на Река

Гордана Силјановска Давкова ја прифати поканата за кафе Блерим Река, денес двајцата претседатерлските кандидати се сретнаа во канцеларијата на Блерим Река.

Во самата завршница на претседателска кампања, штабот на Река денес почна со иницијатива да ги покани противкандидатите на кафе во нашиот штаб. Денес штабот на Река го посети кандидатот на ВМРО Гордана Силјановска Давкова. Се надеваме овие денови штабот да го посети и кандидатот на СДСМ, Стево Пендаровски. Сѐ со цел да покажаме желба до крај за фер и демократска кампања“, стои во фејсбук објавата на професорот Река..