Се врати во „Пинкови ѕвездички“! Излезе на сцената и пушти глас, тишина кај жирито! (ВИДЕО)

И овој петок, маестралните детски гласови ќе ги израдуваат сите во најгледаното детско музичко шоу на овие простори, “Пинкови ѕвездички”.

Новите,стари лица ќе го остават жирито без коментатор во четвртото издание на новата сезона.

Томислав Божовиќ ја пееше песната “Били Жан” од Мајкл Џексон, заедно со придружната кореографија, додека Лука Утвиќ ја претстави песната “Ноктурно” на Оливер Драгојевиќ.

Жирито беше согласно дека Лука е сосема нов учесник во оваа сезона и за него имаа
само пофални зборови.

„Ти си одличен пејач - рече Леонтина Вукомановиќ, а Јелена Томашевиќ се согласи со неа.“Имено, на сцената на „Пинкови ѕвездички„ пееше Реља Чветковиќ, внук на Сергеј Чветковиќ, 
а поп пејачот беше целосно шокиран.


- “ Некој ми доаѓа и вели: "Стрико". Моето срце е многу полно кога гледам како моето семејство 
пее толку добро ", рече Сергеј.

Маријана Мичиќ се интересираше дали Сергеј знаел дека неговиот роднина 
штотуку се пријавил за Пинк Стар.


“Не знаев, нека падне столов ако лажам - се нашали Сергеј.“