Светска промоција на првата епизода на македонската серија „Бистра Вода“ во „Синеплекс“

Светска перемиера на првата епизода од најновата македонска серија Бистра Вода во продукција на Алфа телевизија. Она што се емитуваше во кино салите, односно во синеплекс, пошироката јавност ќе има можност да го гледа на фреквенцијата на Алфа телевизија од 5 март недела. Повеќе детали за промоцвијата и за серијата од режисерот Јани Бојаџи.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста