Прочитајте кои делови од Скопје ќе останат без струја

Заради  технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат:

на ден 31.08.2020 година ( понеделник ),
• од 10:00 до 12:30 часот, објектот на фирмата Гранд Експорт во кругот на поранешната фабрика – Стаклара. ( Општина Кисела Вода )

на ден 01.09.2020 година ( вторник )
• од 09:00 до 14:00 часот, дел од с. Пакошево. ( Општина Зелениково )

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста