ПРИЈАВЕТЕ АКО СТЕ ГО ВИДЕЛЕ: Исчезна чичко Пепи, семејството моли за помош (ФОТО)

Чичко Пепи е човек кој пати од Алцхајмер и денес има побегнато од дома!

Кога последен пат е виден носел сини пижами (горе на пруги) и бели патики. Живее во Тафталиџе, во околината на Катастар, а во моментот семејството не знае каде е!

Виден околу 17 часот во Баду бар Влае, а има и информации дека се упатил накај Бардовци.

Последен пат е виден пред половина час во пицерија во Порта Влае.

Неговото семејство ги моли граѓаните ако имаат било каква информација, да ги информираат на телефонските броеви: