Порно модел ги продава старите силикони за да си купи нови

Британскиот порно модел Тејлор Роуз ги постави своите импланти на онлајн аукција со цел парите што би ги добила од продажбата на старите, Роуз да ги искористи за зголемување на градите.

26-годишната Тејлор одредила почетна цена на онлајн аукцијата за своите стари гради да изнесува 1.500 фунти и вети дека ќе ја плати испораката до купувачот.

Моделот најпрвин се заинтересирала дали ќе ги добие импланти, но од раководството на клиниката нејзино објасниле дека тоа е можно, под услов таа напише молба. Така по операцијата порно моделот во нејзината соба ги нашла старите силикони со натпис кој е за левата, а кој за десната града.

Роуз признава дека не мислела дека ќе најде купувачи за такво нешто и се прашува зошто би можеле да се користат. Но, таа исто така кажа дека еден од потенцијалните купувачи сакал покрај имплантите да ги добие и нејзините старите панталони.