Полицијата ги тресе канцелариите на Судскиот Совет

А за да добијат повисоки плати во судската администрација потребен е потпис од претседателот на Судскиот Совет. Но тој има друг проблем. Повикал полиција да ги тресе канцелариите оти дел од членовите се жалеле дека некој им претурал низ документацијата. Во продолжение изјавата на Сашко Георгиев – Претседател на СС.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста