Политиката ги изеде новогодишните насмевки, дури и Дедо Мраз се налути

И на последниот ден од годината, кога се очекува расположението да е повесело од вообичаено, разочараноста од политичкиот амбиент останува. Ги одвлекува и онака благите насмевки- што од студ, што од измореност, што од разочараност.

Еве ги политичките пораки на граѓаните: