Педофилија – колку општеството потфрла во заштита на сексуално злоставување на деца

Гости во Отворено на Алфа, Драги Змијанац од Прва Детска Амбасада МЕЃАШИ и Хајди Штејрова Симоновиќ од Хелсиншки комитет за човекови права.