Отворено на Алфа со Арбен Таравари, Ана Пандевска и Тони Менкиноски

Гости:Арбен Таравари- градоначалник на Гостивар, Ана Пандевска- композитор и Тони Менкиноски- член на работната група за СЈО од ВМОРО-ДПМНЕ

Отворено на Алфа од понеделник до четврток во 18:18 часот.