Отворено на Алфа: Притвори и затвори како стил на владеење, која е пораката на власта?

Гости во студиото: -Иван Стоиљковиќ- претседател на Демократска партија на Србите во Македонија и Виктор Цветковски- генерален секретар на ГРОМ

Отворено на Алфа од понеделник до четврток во 18:18 часот.