Отворено на Алфа: Оставки има, ќе има ли одговорност за партиските вработувања?

Гости во студиото: Слаѓана Тасева -Транспаренси Македонија Шемси Салаи- Антикорупциска комисија Предраг Димитровски- Новинар

Отворено на Алфа од понеделник до четврток во 18:18 часот.