Отворено на Алфа: Нов небулозен владин „компромис“

Гости во студиото: Дарко Јаневски- новинар и Љупчо Палевски- Палчо- движење „Бојкотирам“

Отворено на Алфа од понеделник до четврток во 18:18 часот.