Отворено на Алфа: Заев го губи мнозинството за поддршка за СЈО

Гости: Јован Митрески – СДСМ Никола Мицевски – ВРМО ДПМНЕ

Отворено на Алфа од понеделник до четврток во 18:18 часот.