Општина Аеродром – 3.500 денари за секое прваче

Општина Аеродром продолжува со воспоставената практика за пријавувањето за доделување еднократна парична помош од 3.500 денари за секое запишано прваче во училиштата на територија на општината.Рокот за пријавување трае до 29 септември, а родителите на првачињата можат онлајн да ги преземат документите или директно во просториите на општината.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста