Новинарските екипи останаа пред вратите на Судкиот совет, тензијата продолжува и денеска

Иако седницата на Судскиот совет кој ја закажа заменикот на претседателката Весна Дамева,Селим Адеми не започна во 11 часот како што беше најавено.

Новинарските екипи веќе половина час чекаат пред влезот на Советот, а караниците се слушаат и денеска помеѓу членовите, дури до надвор.

Вчера беше разрешена Дамева од Адеми по 4 часа препирање. Повеќе прочитајте на следниот линк.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста