Николоски во Свети Николе, градоначалникот најави градежен бум


Градежен бум оваа пролет  најавува  градоначалникот на Свети Николе Дејан Владев .

Под покровителство на Светска Банка се модернизира Свети Николе. Новата населба ќе биде уредена по теркот на модерните европски трендови . ВМРО ДПМНЕ најавува нови проекти од клучен интерес за граѓаните.

Новата локална самоуправа и градоначалникот одлично ја вршат својата работа. Видовме проекти и тука каде што се наоѓаме и каде што се развива една цела нова населба. Во следниот период оваа населба ќе се уредува по најмодерни европски теркови со едни убави улици, тротоари и сето она што е потребно за едно урбано живеење, порача потпретседателот на ВМРО – ДПМНЕ Александар Николовски кој беше во посета на Св. Николе

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста