Николовски се правда дека Албанија е виновна што инспектори на ОЛАФ проверувале каде одат европските пари

Aлбанија е виновна што инспектори на ОЛАФ проверуваат дали европските пари се трошат легално во македонското Mинистерство за земјоделство. Отприлика вака звучи оправдувањето на министерот за земјоделие, Љупчо Николовски, кој вели дека европските ревизори, во неговиот ресор водат истрага само за некој си софтвер кој бил употребуван уште пред тој да дојде

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста