НАЈНОВИ ВЕСТИ

Мицкоски: „Иловица“ е уште една бизнис зделка на ДУИ и СДСМ

Одлуката за рудниците, не е ништо повеќе од обична бизнис зделка, пред се на ДУИ, коишто се дел од овој проект и СДСМ која ги спроведува нивните наредби. Ова е ставот на лидерот на опозицијата Христијан Мицкоски, кој додаде, дека врв на лицемерството е денешното присуство, на министерката за животна средина – Шукова, на протестот во Струмица..