Мицкоски за СЈО, лидерската средба, претседателските избори – Отворено интервју со лидерот на ВМРО-ДПМНЕ

Интервју со лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски во Отворено на Алфа.