НАЈНОВИ ВЕСТИ

Мицкоски за опожареното возило на Груби: Јавноста треба да знае дали постои или не постои скриен имот

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, предупредува дека случајот со опожарениот автомобил на ДУИ е политичка пресметка најверојатно поради криминал. Сепак јавноста според него мора да дознае што точно се случило, вклучително и дали Груби го крие неговиот имот..