Митева: Нови тендери по мерка на МОН за учебниците по странски јазик

ВМРО-ДПМНЕ обвинува дека Министерството за образование мести тендер за учебниците по странски јазик за деветгодишното основно образование. Опозицијата тврди дека објавениот поквик за учебниците е дискриминаторски, со низа недоследности и дека истиот е потенцијал за нов криминал.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста