Мисајловски: Оваа Македонија е на сите луѓе, тука сме да ги слушнеме граѓаните и да одговориме на сите прашања

Македонија за сите! Ова е Македонија на надеж, сон, копнеж и иднина. Ова е Македонија на заеднички патриотизам. ​Заедничка радост и среќа. ​Македонија на заеднички победи, реформи. Македонија на големи чекори напред и големи промени.

Денеска имавме одлични средби во нашето Ѓорче Петров каде што можевме да ги слушнеме граѓаните и да одговориме на сите прашања, продолжуваме секој викенд во 700 населени места. ​Ова е Македонија на сите луѓе!

Се вели во Фејсбук статусот на потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски.

КАТЕГОРИИ
Споделете ja веста