Милошоски со фото доказ: МВР е во близок контакт со граѓаните

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ и поранешен министер за надворешни работи, Антонио Милошоски, на твитер објави „фото-доказ“ дека МВР е „во контакт“ со граѓаните.

Под фотографијата со шеговитиот коментар на Милошоски за малиот инцидент помеѓу автомобилот на МВР и камионот, твитерџиите го надополнуваат впечатокот, коментирајќи дека контактот е директен, како и дека очигледно не е прв контакт од ваков тип помеѓу ова возило и возилата на граѓаните.