Маја Ристовска за Алфа: Надлежните да го заштитат животот на Спиро

Се плашам да им кажам на децата каде е татко им и што се случува со него. Сопругата на Спиро Ристовски во изјава за Алфа бара од надлежните институции да реагираат да го заштитат живото на нејзиниот сопруг. Со Маја Ристовска разговараше Катерина Гетева.