„Крвавиот четврток“ и македонски „ЦРН ПЕТОК“: Вонредно издание на Отворено на Алфа, пресудите за 27-ми Април

Гости во студиото: Сотир Костов и Александар Пандов.

Отворено на Алфа оди во редовниот термин од понеделник до четврток во 18:18 часот, а вонредното петочно издание е по повод изречените драконски казни во случајот за 27-ми април.