Лицата со хендикеп на протест пред Владата

А дел од граѓаните незадоволството го изразуваат и преку протести. Пред Владата веќе втор ден се собрани лицата со хендикеп кои се револтирани поради немањето слух од страна на надлежните за нивните проблеми. Остварија средби со пратеници но не и со претставници на владата.

Advertisements

Поврзани вести