Кошаркарката Едина Муса во несекојдневно издание (ФОТО)

Минатата вечер во 20 часот нашата екипа успеа да ја „улови“ познатата кошаркарка во досега невидено издание. Имено, таа за време на тренинг со својот клуб беше „фатена“ како ги ажурира податоците и ја проверува состојбата на својата пензиска сметка на својот телефон.

Отвори penzija.mk и дознај како ги инвестира средствата твојот пензиски фонд за да ти овозможи сигурна и стабилна иднина.

Истото можеш да го направиш и ти доколку кликнеш ТУКА!