});

Како изгледа денеска синот на Рос од пријатели?

Веројатно и вие долги години бевте зависни од „Пријатели“, најпопуларната серија на сите времиња без која не можевме да поминеме ниту ден.

Дел од истата беа фантастични ликови со кои се поистоветуваме и денеска, а некои беа толку симпатични што не можеме да ги заборавиме

.

Еден од нив беше и Бен, слаткиот син на Рос кој беше еден од омилените во малкуте епизоди во кои се појави.

Имено, ликот на Бен го толкуваа неколку актери во текот на годините, но близнаците Кол и Дилан Спрос дефинитивно беа најпознатите.

По завршувањето на нивните епизоди во „Пријатели“, тие успешно ја продолжија кариерата како актери во неколку популарни серии кои им донесоа голема заработувачка.

Во моментов, Кол ги завршува студиите на Археологија, додека Дилан завршил дизајн на видео игри.

Браќата денеска имаат 25 години и изгледаат навистина прекрасно и се едни од најзгодните актери во Холивуд, а во галеријата потсетете се на ликот кој го толкуваа и погледнете како изгледаат денес.