ИМА ИЗРАЗЕН НАТПРЕВАРУВАЧКИ ДУХ: Исидора Митиќ, не се плаши од јаката конкуренција во „Пинкови ѕвездички“ ! (слика+видео)

Исидора Митиќ ја воодушеви својата милионерска публика со учеството во првата сезона на “Пинк ѕвездички”, со нејзината изведба “Лошо вино”. После четири години Исидора се враќа на сцената, а нејзината прва изведба ќе ја видите овој петок во 22:00 часот во шоуто “Пинкови ѕвездички“.

Таа е многу возбудена што повторно учествува во музичкото шоу и ќе биде дел од конкуренцијата на најгледаните деца во овој регион.

“Не можам да опишам колку сум задоволна што се вратив на местото на настанот по четири години и не можам да дочекам да видам што е ќе се случува во оваа нова сезона“ – вели Исидора.

Во текот на изминатите четири години таа напорно работеше на нејзиниот глас и едвај чека да покаже колку таа се променила.

„Се надевам дека сите ќе видат колку сум напредувала уште од првата сезона. Јас навистина се обидувам да вежбам колку што можам “, рече оваа талентирана девојка.“

Исидора е среќна што е во оваа сезона и не се плаши од конкуренција.

„Конкуренцијата е силна, но за мене е и поголем предизвик. Имам натпреварувачки дух и уште повеќе сакам да се натпреварувам со најдобрите“ – објаснува Исидора и додава:

„Мислам дека жирито ќе има поголеми очекувања од нас, токму затоа што сите сме одлични, најдобри од најдобрите. Очекувам жирито да биде поцврсто отколку во претходните сезони.“

На крајот, Исидора му кажа на жирито, пред нејзината изведба во “Пинкови ѕвездички “: Уживајте со нас и немојте да бидете премногу строги бидејќи ќе се обидеме да дадеме сѐ од себе и да ја оправдаме нашата доверба.